Wellnessblomman
Yoga, oljor och välbefinnande

Samarbete med Lilla Yogastudion i Linköping

 Från och med augusti 2020 kommer jag att hålla klasser på Lilla Yogastudion i Linköping.

Måndagar: Medicinsk Yoga 11:30-12:30
Onsdagar: Hatha Flow 19:00-20:20

Klasserna bokas  via Lilla Yogastudions hemsida.

Begränsat antal platser. Klasserna är öppna för bokning redan nu.


Yogaklasser

Jag kommer ut till arbetsplatser och håller yogaklasser för anställda. Friskvårdbidrag gäller. Vid bokning av 10 klasser i en serie erhålls 10% rabatt. Kontakta mig via formuläret under "kontakt" så återkommer jag till dig.

Hatha Flow 60 minuter - En klassisk dynamisk yogaklass där sinnet får lugn genom att vi arbetar med våra fysisk kroppar. Vi jobbar i ett flow där kropp och sinne hela tiden samspelar och avslutar med shavasana/vila.

Yin/Yang Yoga 45-60 minuter - En stillsammare klass som är lugnande och avslappnande för både kropp  och sinne. Passar toppen att starta dagen med för att skapa fokus och balans. Går att få med eller utan aromaterapi. Avslutas med en lite längre shavasana/vila.

Aromaterapeutisk Yoga 60 minuter - En lugn, men klassisk yogaklass innehållande aromaterapi. Vi använder eteriska oljor, både i doftspridare för att skapa en önskvärd sinnesstämning i rummet men också för att massera in på fötter, i tinningar och på armleder för att kunna ta del av oljornas terapeutiska egenskaper på nervsystem och kropp. Avslutas med en längre shavasana/vila.

Chakrayoga 60 min - En klass där vi fokuserar på ett eller flera chakran för att balansera och öka vårt energiflöde i kroppen. Vi arbetar med olika positioner beroende på vilket chakra vi fokuserar på. Avslutas med shavasana/vila.

PRIS: 700-1200 kr/klass exkl. moms (beroende på plats, antal deltagare och klassens längd) Klassen/klasserna faktureras.


Yoga på events

 Jag kommer gärna ut till er för att hålla yogaklasser efter era önskemål på t ex möhippor, kick-offer eller andra events. Klasserna är 45-60 minuter långa och kan utgå från ett önskvärt tema eller en plats, vi planerar tillsammans!

PRIS: 600-1200 kr/klass exkl. moms (beroende på plats, antal deltagare och klassens längd)


Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en aromaterapeutisk massage där 9 olika rena eteriska oljor masseras in på vitaflexpunkter på ryggen och under fötterna. Det är en mjuk, taktil kroppsbehandling som verkar utrensande och avslappnande och är effektiv mot värk i rygg och nacke. Behandlingen kan också balansera din hormonbalans, stärka ditt immunförsvar och hjälpa kroppen att läka de nedbrytande effekterna av stress.

Oljorna som används är antiinflammatoriska, virushämmande och antibakteriella. Dofterna från oljorna verkar även lugnande på sinnet och har en avslappnande och humörhöjande effekt.

Du kan välja om du vill ha en fullständig behandling (rygg och fötter) eller endast behandling av rygg.

60 -75 minuters fullständig behandling:

PRIS: 700 kr

45-60 minuters ryggbehandling:

PRIS: 500 kr

Behandlingen bokas genom kontaktformuläret under "kontakt". 
Jag finns i en lokal i Tallboda, Linköping eller efter efterfrågan i Lilla Klinikens lokaler i Friskhuset i centrala Linköping.


Regndroppsmassage för företag

Jag kommer ut till ert företag och erbjuder regndroppsmassage för era anställda som en del av er friskvård.

PRIS: Efter överenskommelse beroende på antalet som anmäler sig för massage vid varje tillfälle samt plats.